VIEW%20Maritime%20Web%20166x72%20Tr

Jobb hos oss

Vi er rådgivere

Det viktigste bidraget vårt er å hjelpe kundene våre med deres administrative utfordringer. Vi vil være en partner, ikke en leverandør. Når kunden ser på oss nærmest som en kollega, er vi i mål. Du må like mennesker, og du må like å jobbe sammen. Samtidig må du være strukturert og kunne jobbe selvstendig. 

Vi søker primært etter deg som har Bachelor- eller Mastergrad. Vi har eget program for opplæring av nye ansatte. Kompetanseutvikling er viktig, og vi både forventer og legger til rette for at våre ansatte bruker  deler av tiden sin på faglig videreutdanning, gjennom kurs, seminarer og studier.

Din karrierevei planlegges sammen med oss. Hos VIEW kan du velge retning - om du ønsker en faglig karriere eller en karrierevei som leder. Vi legger til rette for jobbrotasjon for de konsulentene som ønsker det.

Vi fokuserer på å utvikle ledere fra egne rekker. Lederutviklingsprogrammet vårt skal bidra med å utvikle et sterkt og kompetent ledersjikt på alle nivåer i selskapet.

Her er det høyt under taket, og en relativt flat struktur. Vi setter pris på engasjerte mennesker som har meninger og som tar initiativ!
view%20ledger%20jobb%20hos%20oss

Ledige stillinger