VIEW%20Maritime%20Web%20166x72%20Tr

Accounting Positioning System APS®

Accounting Positioning System APS ® er et metaforisk uttrykk tilsvarende GPS begrepet, som i dagens språkbruk er en godt innarbeidet beskrivelse.  APS ® redegjør for hendelser som starter med et bilag og ender opp som en finansiell informasjon på reskontro- eller hovedboksnivå.  Summen av alle prosessene på denne veien er det vi kaller for APS® som er VIEW sitt metodeverk for å gjøre dette på den mest effektive måten.

En annen del av metodeverket er hvordan man avstemmer, dokumenterer og rapporterer.  For mange kan dette høres selvfølgelig og enkelt ut, men det finnes flere fallgruver og problemstillinger man hele tiden må passe på.  Mye kan løses ved hjelp av automatikk, men langt i fra alt.  Metodeverket APS® hjelper oss til å sikre at oppgavene løses på riktig måte til rett tid.

Ytterligere et element i metodeverket APS® er flyten av bilag.  Regnskap i sanntid er en levende organisme der bilag og dokumenter registreres og behandles kontinuerlig.  Systemer og personer må spille på lag – det du planlegger å gjøre i morgen, gjør det i dag! Det kan være krevende, men effekten er enorm.

Ta kontakt, og vi skal gi deg muligheten for å bli bedre kjent med metodeverket APS®
AdobeStock_96511128