VIEW%20Maritime%20Web%20166x72%20Tr

Om oss


VIEW Maritime


VIEW Maritime er et selskap som tilbyr tjenesteleveranse av ERP systemet Xledger integrert med det operasjonelle systemet Dataloy VMS. Selskapet er en del av VIEW Group, og er et nisjeselskap for den maritime bransjen. Løsningen og applikasjonene er globale men utviklet i Norge, og markedet er både for nasjonale og internasjonale aktører.

I 2012 ble VIEW Maritime etablert for å inngå et strategisk samarbeid med Dataloy Systems AS der vi skulle ta det beste fra to verdener til å spille på lag. Resultatet har blitt en integrert modell der transaksjoner fra VMS løpende tilflter ERP systemet Xledger. 

I VIEW Maritime jobber det erfarne konsulenter som er sertifiserte Xledger brukere og flere innehar Finanstilsynets autorisasjon som Autorisert regnskapsfører.  Teoretisk kompetanse spenner fra Bachelor til Master-/Siviløkonom utdanning og spesialisering innen ulike fagområder som administrasjon, regnskap, revisjon og ledelse, herunder også prosjektledelse innenfor bl.a. implementering av ERP løsninger. En av fordelene ved å være en del av en større gruppering er at vi kan utnytte resursser som finnes i hele VIEW Group.
Felles-bilde%20tatt%20vekk%20bygg%20bak