VIEW%20Maritime%20Web%20166x72%20Tr

Våre Konsepter

VIEW Ledger
VIEW Ledger
VIEW Ledger leverer skybaserte økonomisystem og tjenester innenfor regnskap, lønn og rådgvining. Vi tilbyr kunder våre muligheten til å outsource alt arbeid til oss eller å velge å gjøre deler av jobben selv. Du har uansett tilgang til den økonomiske informasjonen din når som helst og hvor som helst igjennom systemene. Vi er Tripletex og Xledger sin største partner. Vi er også Platinum- sertifisert i Xledger. 
VIEW Frilans
VIEW Frilans
VIEW Frilans
VIEW Frilans
VIEW Frilans konseptet vårt er til for ENK og mindre foretak som ønsker å gjøre minst mulig av regnskapet selv, men fortsatt vil ha full oversikt i et moderne og intuitivt system.  Hver eneste dag hjelper vi Frilansere og selvstendige næringsdrivende med alt knyttet til regnskap og lønn - sånn at de kan gjøre sin greie.  Igjennom det skybaserte økonomisystemet Tripletex har kundene full kontroll. 
VIEW Frilans
VIEW Maritime
VIEW Maritime tilbyr tjenesteleveranse av det skybaserte økonomisystemet Xledger integrert med det operasjonelle systemet Dataloy VMS. De er spesialister på effektivisere prosesser knyttet til regnskap og operasjonell drift til den maritime industrien. All informasjon oppdateres og re-kalkuleres umiddelbart mellom systemene, og gir et unikt styringssystem basert på informasjon i sanntid. 
VIEW Frilans
VIEW Frilans
VIEW Frilans
VIEW Tax
VIEW Tax tilbyr tjenester innenfor fagområdene momsrepresentasjon, regnskap og lønn samt skatt for utenlandske selskap som gjør forretning i Norge. De leverer en fullservicetjeneste, alt fra opprettelse av foretaket til løpende rapportering, komplett regnskapsførsel og lønn og HR beregnet for utenlandske arbeidstakere i Norge. Kundene har full tilgang til all informasjon via skybaserte systemer.